O NAS …

preberite si, zakaj smo idealna izbira za vas …

Dovolite mi, da Vam predstavim naš lepotni salon in

” Victoria Vynn™ Training center “, ki se nahaja v centru Ptuja.

Ukvarjamo se s podaljševanjem, geliranjem in poslikavo nohtov, manikiro, urejanjem obrvi ter trepalnic, ličenjem in še več …

Podaljševanje nohtov ni več novodobna muha. Vse več žensk, ki si želijo  biti  urejene, vendar nimajo toliko časa, da bi si urejale nohtke vsak dan, se odloči za ta način. Porabite Vaš dragocen čas za kaj lepšega, kot je lakiranje nohtov.

“Imejte se rade in pustite se razvajati”

Že stari rek pravi, da so roke zrcalo lepote. Za lepe in urejene roke je potrebna redna nega. Roka pa je lepa samo takrat, kadar so lepo oblikovani in negovani tudi nohti. Ti naredijo roke še bolj atraktivne.

Nohtke podaljšujemo z različnimi tehnikami, za vsako stranko izberemo najprimernejšo, glede na njene naravne nohtke, delo in seveda želje.

Uporabljamo  najkakovostnejše izdelke ameriške znamke Victoria Vynn™, za katere smo tudi uradni zastopnik za Slovenijo. Med dugim izvajamo tudi tečaje in delavnice podaljševanja nohtov.

Ne glede na izbor tehnike, s katero nohtke podaljšamo, poskrbimo, da ostanejo  naravni  nohtki  naših  strank nepoškodovani.

” Naše 12 letne izkušnje za Vaše lepe nohtke.”

Vabljeni v naš lepotni salon.

Fani